Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@12:54:04 GMT

مردم برای رادیو کتاب صوتی می‌خوانند

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۹۵۹۵۵

مردم برای رادیو کتاب صوتی می‌خوانند

دومین دوره چالش گویندگی مردمی رادیو صبا با شعار «هر صبایی یک صدا، یک روایت» برگزار شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، دومین دوره چالش گویندگی مردمی «صباگو» در رادیو صبا با حضور برگزیدگان این چالش روز سه شنبه هشتم شهریور در استودیو شماره یک ساختمان شهدای رادیو  برگزار شد.

در این مرحله ۱۰۰ نفر از افرادی که بهترین آثار را برای سامانه هدهد رادیو صبا ارسال کرده‌اند در حضور صداپیشگان و گویندگان رادیو با یکدیگر به رقابت پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره علاقمندانی از شهرهای مختلف «اصفهان، شیراز، تهران، اراک، رشت و مشهد» شرکت کردند.
در این مرحله هر یک از شرکت کنندگان بعد از تمرین، یک داستانک در حضور داوران می‌خواندند که بعد از ارزیابی خوانش و اجرا، شرکت‌کنندگان با دریافت دو رای سبز می‌توانستند به مرحله بعد این چالش راه یابند.
راه یافتگان به مرحله دوم در استودیو شماره ۲۶ بخش‌هایی از کتاب وصیت‌نامه شهدا را برای تولید کتاب صوتی به تهیه کنندگی آزاده شاهرخ مهر خواندند.

این کتاب صوتی به مناسبت هفته دفاع مقدس به صورت صوتی و تصویری از رادیو و تلویزیون پخش خواهد شد.

«محمدرضا قلمبر» بازیگر و مجری رادیو صبا به عنوان داور این دوره مسابقات «صباگو» به شرکت‌کنندگان تجسم و تصویرسازی در ذهن را تاکید کرد و گفت: اگر شما نتوانید از داستانی که می‌خوانید در ذهن خود یک تصویر بسازید، نمی‌توانید پیام داستان را به مخاطب منتقل کنید و در اجرا دچار مکث و تپق می شوید.
قلمبر به شرکت‌کنندگان یادآوری کرد، که تنها ابزار انتقال پیام در رادیو صوت و سکوت است باید با به کارگیری صحیح و به موقع این ابزار پیام و حس را به مخاطب منتقل کرد.

«فریبا باقری» مجری رادیو و تلویزیون به عنوان داور این مسابقه گفت: راوی یک داستان نباید داستان را به صورت یکنواخت بخوانند این فرازها و فرودها در صدای گوینده و راوی است که مخاطب را به شنیدن ادامه داستان و شنیدن ادامه برنامه ترغیب می کند.

درباره برگزاری چنین چالش‌های گویندگی مهبد قناعت پیشه مجری و صداپیشه رادیو گفت: با توجه به اینکه فضای مجازی برای مردم بستری را فراهم کرده است که هر فرد  می‌تواند به صورت شخصی تولید محتوا کند، ارتباط مردم با رادیو به عنوان مرجعی برای کارهای صداپیشگی می تواند باعث این شود که به صورت علمی این حرفه پیگیری شود و کسانی که علاقه‌مند هستند از این طریق با راه‌های تقویت بیان خود به عنوان یک راه ارتباطی و ابزار کاربردی آشنا شوند.

وی افزود: برگزاری چنین مسابقات و چالش‌های گویندگی مردمی  مانند «صباگو» می تواند معیاری برای محک زدن مهارت گویندگی افراد باشد.

رضا عزتی تهیه‌کننده «صباگو» درباره این مسابقه گفت: در این دوره تلاش کردیم به صورت تخصصی‌تر فایل‌های ارسالی مخاطبان را ارزیابی کنیم و فکر می‌کنم شرکت‌کنندگان با سطح بالاتری حاضر شده اند.
این رقابت در قالب مسابقه صباگو روزهای پنجشنبه و جمعه از رادیو صبا پخش خواهد شد. مسابقات گویندگی صباگو به صورت دوره با اعلام فراخوان در جهت سنجش توانایی مخاطبان در حوزه گویندگی و اجرا برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند برای آگاهی از زمان برگزاری به سایت رادیو صبا مراجعه کنند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: رادیو صبا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رادیو صبا شرکت کنندگان رادیو صبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۵۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، دوره تخصصی «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» که به بررسی ۴۰۰ پوستر تاریخ گرافیک ایران در نیم قرن گذشته اختصاص داشت، عصر روز گذشته هشتم اردیبهشت ماه در مشهد به پایان رسید.

سیدمحمدرضا میری هنرمند طراح گرفیک که مدیریت این دوره را برعهده داشت، درباره این دوره به خبرنگار مهر گفت: در سال گذشته و طی چند دوره، به خوانش و شرح کتاب «انفطار صورت» شامل مقالات شهید سید مرتضی آوینی پیرامون گرافیک انقلاب پرداختیم و از این رهگذر، به تاریخچه گرافیک ایران پیش و پس از انقلاب، ادوار مختلف و فراز و فرودهای آن نگاهی مختصر انداختیم.

وی افزود: اما امسال در فرصتی فراخ‌تر و در دوره‌ای با عنوان «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» قصد کردیم تا ۴۰۰ پوستر تاریخ گرافیک ایران را طی ۴ جلسه و در چهار دوره «پیش از انقلاب اسلامی»، «مبارزات و پیروزی انقلاب و دفاع مقدس»، «دو دهه پس از جنگ» و بالاخره دوره «پس از فتنه ۸۸ تا به امروز» با دقت ببینیم.

وی بیان کرد: در این دوره از حیث رویکرد محتوایی، نمادشناسی، خاستگاه و تاثیرات اجتماعی، تکنیک های اجرایی و … آثار را مورد بررسی قرار دادیم. همچنین، برای شرکت‌کنندگانی که مایل بودند، تمرین‌ها و پروژه‌های عملی پیشنهاد کردیم و در جلسه‌ای جداگانه به ارایه و نقد آنها پرداختیم.

میری در پایان اظهار کرد: این دوره از جلسات برای دانشجویان گرافیک و تصویرسازی، علاقه‌مندان به مباحث گرافیک انقلاب، طراحان جوان گرافیک و پژوهشگران و علاقه‌مندان به تاریخ انقلاب و هنر انقلاب کاربردی بود و استقبال خوبی نیز شد.

کد خبر 6090052

دیگر خبرها

  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • رئیس شورای شهر: سال آینده نمایشگاه کتاب به «شهر آفتاب» منتقل می‌شود
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • آغاز ثبت‌نام مسابقه گویندگی و بازیگری رادیو
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • مردم کدام کشور‌ها بیشتر کتاب می‌خوانند؟ (اینفوگرافی)
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور